ATT KOMMA IGÅNG

februari 8, 2023

KOMMA TILL SKOTT OCH GÖRA DET MAN DRÖMMER OM

Det finns många ursäkter för att inte sätta igång
Jag hinner inte träna för jag måste skjutsa mina barn. Jag kan inte äta nyttig mat för min familj gillar inte det. Jag hinner inte sova ordentligt osv.
Det finns tusentals ursäkter för att inte komma igång med olika saker. Finns det något som du gärna vill komma igång med? Då är det dags att göra en förändring.


Nu är det dags att komma igång med det du drömmer om och det du behöver för att ha ett bra liv.
Här är mina tips för att komma till skott:
1) Se fördelarna inte nackdelarna. Lätt att hamna i den negativa spiralen och fokusera på det som kan gå fel. Skriv ner det du vill komma igång med, därefter alla fördelar med det du vill göra, inget annat.
2) Sänk kraven. Ibland sätter vi så höga krav på oss själva så vi kommer inte igång. Allt måste inte vara perfekt från början. Kanske bättre att komma igång än att bara sitta kvar för att man tänker att det måste vara så bra från början.
3) Var strukturerad. Planera och skriv ner. Allt blir lättare med en plan så skriv gärna ner eller säg det högt. Lägg gärna in i kalendern också då är det lättare att avsätta tiden för det.
4) Dela upp. Ibland kan det kännas så stort att komma igång så därför står man kvar på tröskeln. Gör lite istället för inget. Är det t.ex. träning som du vill komma igång med så starta litet. Börja med ett kort träningspass eller promenad och öka efter hand.

Så kom igång! Bestäm dig och kör

Vill du ha inspiration och hjälp i din träning? Kontakta mig, jag kan coacha dig för att komma igång, hjälpa dig med program och upplägg. Klicka här så kommer du till Kontaktsidan