Träningsresor

Jag har gjort flera olika träningsresor både i Europa men också till Karibien. Tränings- och kostresa, yogaresa, träning- och yogaresa, temat på resorna är olika men vi har alltid lika kul. Har du ett gäng på minst 10 personer som är sugna på en träningsresa så kan jag sätta ihop en som passar just er.

I maj 2024 åker jag till Spanien, mysiga Tossa Del Mar och håller en träningsresa med fokus på självläkning. Det blir en magisk vecka med massor av träning, workshops, skratt och överraskningar.
Du kommer att få testa en mängd olika verktyg för att hjälpa din kropp till självläkning och för att må så bra som möjligt.
Läs mer nedan och boka resan på www.travea.se

Nästa träningsresa -
Tossa Del Mar, Spanien maj 2024

Åk med på en träningsresa med Linda Jerklöv Edlind till soliga Spanien. Det här är en resa med fokus på att du ska hitta verktyg för att stärka din kropp,  återhämtning på bästa nivå och en ny energikick inför sommaren.
En resa med fokus på dig själv.

En träningsresa med  temat självläkning med massor av roliga träningspass, olika workshops och mycket skratt.

Vi reser till Tossa de Mar som ligger mellan Barcelona och den franska kusten, en liten pärla med kullerstensgator, uteserveringar och en fin ringmur runt staden.
Vi bor på fyrstjärniga Gran hotel ReyMar precis vid stranden.

Linda kommer att inleda varje morgon med ett lugnare pass, andning och meditation med fokus på att sätta en bra intention för dagen.
På eftermiddagen har vi ett lite mer fartfyllt och ansträngande pass med fokus på styrka och kondition.
Mellan passen kommer vi att ha workshops i Självläkning. Kroppens har en grym förmåga till självläkning där vi genom olika verktyg kan hjälpa kroppen till sitt bästa jag.

VAD ÄR SJÄLVLÄKNING?
Kroppen har en fantastisk förmåga att läka från sjukdom, olika skador och obalanser i kroppen. Men ibland behöver kroppen en knuff i rätt riktning och då finns det en mängd olika sätt att stimulera kroppens självläkande kraft.

Under veckan kommer vi ha flera workshops i temat självläkning med övningar och tips för att låta kroppen hitta vila, återhämtning och läkning. Du kommer att få med dig en mängd verktyg för att fortsätta resan mot ditt bästa jag när du kommer hem.

På resan kommer vi bland annat att testa på lymfmassage, olika sätt att höja dina energinivåer, stresshantering, tapping, tankens kraft och sömnoptimering.

Alla är välkomna på resan. Ta med dig bästa vännen, din partner, arbetskollegan eller kanske hänger du på själv.

Detta ingår:

  • Flyg t.o.r Göteborg. Barcelona
  • Del i dubbelrum på Gran hotel ReyMar (****) enkelrumstillägg tillkommer
  • Transfer till och från hotell
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Alla träningspass och workshops under veckan
  • Goodiebag

När: 7-14  maj 2024

Vart: Tossa De Mar Spanien
(flyg till Barcelona)

Pris: 17 495 kr

Boka din plats på www.travea.se

Sista bokningsdagen 15 /3

Instruktör: Linda Jerklöv Edlind