Träningsresor

Jag har gjort flera olika träningsresor både i Europa men också till Karibien. Tränings- och kostresa, yogaresa, träning- och yogaresa, temat på resorna är olika men vi har alltid lika kul. Har du ett gäng på minst 10 personer som är sugna på en träningsresa så kan jag sätta ihop en som passar just er.

Hösten 2023 kommer jag och min fantastiska kollega Petra göra en träningsresa till Spanien, närmare bestämt Altea. Det blev en magisk vecka med massor av träning, workshops, skratt och överraskningar.

Nästa träningsresa - Spanien oktober 2023

Föreställ dig känslan som infinner sig när du går och lägger dig efter en dag som blev precis som du ville!  Darrig i kroppen efter den fysiska utmaning kroppen har fått, hög på alla intryck av härliga människor, vackra omgivningar. En dag som började i gryningen med en lugnare löprunda eller yoga, meditation, reflektion – i kontakt med kroppen. Och efter den härliga, färgglada frukosten så fick du välja själv vad du helst ville göra – en utflykt, med datorna under ett parasoll, raklång på stranden, vilandes till vågorna och fågelkvittret. Dagen fortsätter sedan med lunch, givande samtal med inspirerande människor, en lärorik workshop, innan det är dags för ombyte tuffare träning. Gott mör i kroppen och ett avslut på dagen med middag och vad du föredrar – ett glas vin eller en kopp te. Gemenskap, utbyten, skratt för att till slut landa i en skön säng och få en god natts sömn.  Ja precis såhär härligt har vi det när vi reser tillsammans.

Vi lovar dig ett minne för livet!
Att resa med Energytravel är att göra plats för hela dig oavsett var du befinner dig i livet. Linda och Petra har båda lång erfarenhet av coaching, träning och att guida människor till förändring. Dedikerade att du ska få en upplevelse som gör skillnad för dig i livet. I en härlig gemenskap med lättsamhet och många skratt guidas du till att utmana dig själv både fysiskt, mentalt och emotionellt.
Vi erbjuder en unik blandning av yoga, meditation, löpning, styrka och workshops som ska ge dig fler verktyg att skapa ett liv som du önskar – även när du kommer hem till vardagen igen.

När: v. 39 26/9 – 3/10
Var: Altea Spanien Hotel Cap Negret (****)
Altea är en mycket charmig och genuin spansk stad som ligger på en bergstopp vid havet.
Anses vara en av de vackraste städerna på hela Costa Blanca. I Altea kan du besöka de mysiga kullerstensgränderna i gamla stan eller njuta av den härliga strandpromenaden. Här finns gott om restauranger, barer och kaféer.
Investering: 16 445 kr/person
Allt detta  ingår:
– Flyg tor Göteborg-Alicante inkl transfer (ca 45 min)
– Halvpension (frukost + middag)
– Del i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer)
– Workshops (4 st)
– Alla träningspass (minst 2 varje dag)