Från utmattning till klarsynthet - men det krävdes två gånger

Min kropp har alltid varit mitt tempel och vi levde i symbios. Men under en period började jag svika kroppen. Tog inte hand om den. Körde bara på. Omständigheter gjorde att jag inte levde som jag lärde. Min kropp började stänga av och min hjärna fungerade knappt.

Under min första utmattning blev jag expert på att hålla näsan precis ovanför vattenytan under en ganska lång tid. Jag ljög för mig själv och framför allt svek jag mina egna värderingar.

Andra gången var värre. Tröttheten gjorde mig helt lamslagen. Satt i en bubbla och tittade ut. Hjärnan var som seg kola och kroppen betedde sig som om allt gick i repris.
Jag kunde möta en människa som pratade med mig och jag såg att munnen rörde sig men jag förstod inte, hade inte orken att varken lyssna eller ta in.

Båda gångerna handlade det om att jag inte fick nån återhämtning. Det var rörigt både på arbetet och privat och det är inte hållbart i längden.

Varningssignalerna haglade men jag vägrade se dem. Bara körde på. Som att livet varar för evigt. Som att jag inte förstod hur sårbara vi människor är. Ingenting som jag lärde mina kunder levde jag efter själv. Sorgligt men jag har lärt mig mycket på vägen.

Nu finns jag här för dig som lider av utmattning, lättare depression, utbrändhet eller hjärntrötthet. Genom mina egna erfarenheter och min utbildning till Självläkningsterapeut har jag en mängd verktyg som kan hjälpa dig.

Gör en förändring  – gör det idag