LEVA SIN DRÖM – jag bor just nu i Thailand

januari 10, 2023

LÅT DINA DRÖMMAR BLI VERKLIGHET

Våra tankar blir ofta verklighet
Att tänka samma tanke många gånger gör att tanken blir mer till sanning. Som att du bygger vägen bredare och bredare ju mer gånger du tänker samma tanke. Detta är ju härligt så länge det är positiva tankar men tyvärr är det samma sak vid negativa tankar.
Men det handlar ju om mindset, att tänka positivt. Hur klyschigt det än låter så stämmer det.

Förverkliga dina drömmar
Samma sak med drömmar. Ju mer du tänker på dina mål och dina drömmar ju närmare kommer de bli verkliga. Sätt ord på dina drömmar, tala om dem högt, skriv ner dem på papper. Låt dem få ta plats och tid. Tro på att det går. Våga ta steget. Stå inte kvar för länge vid vägskälet och trampa, då är det lätt att fastna.

Min dröm är nu min verklighet
En resa börjar alltid med en tanke, ett steg och helt plötsligt är du närmare din dröm för att sedan vara mitt i den.
Där är jag nu. Har länge drömt om att bo utomlands en period. Nu har jag tagit steget. I nästan ett halvår ska jag bo i Thailand. Jag älskar värme, jag älskar trevliga människor och god mat. Här är livet enkelt.
Här finns svensk skola till min son, här finns möjlighet att jobba online och här finns massor av härliga vänner. Vad kunde stoppa mig? Varför inte?
Självklart fanns det många som skakade på huvudet och såg bekymrade ut när vi tagit beslutet. Men jag kan inte bry mig om vad alla andra tycker och vad som är deras norm. Jag älskar att säga JA till livet och jo jag vet, alltför många gånger har jag sagt ja och gått på en nit.
Men hellre ett fullt liv med en nitlott här och var en ett stillastående liv.

Vårt liv här
Vi bor på en golfresort, Black Mountain i Hua Hin. Här bor vi i en poolvilla på golfbanan. Vår son går i svenska skolan, jag jobbar lite grann på dagarna och Bobby njuter och spelar lite golf. Bobby kommer inte vara här hela tiden utan åker hem och jobbar ett par veckor.
Vi har en massa härliga människor runt oss, en del kände vi sen innan och en del är nya vänner. Det är ett stort gäng barn som går i skolan tillsammans så varje morgon kommer vi vuxna turas om att köra barnen. På onsdag börjar skolan och med det också lite mer rutiner.
Jag mailar, planerar, bygger träningsprogram, sätter ihop kostscheman mm ett par timmar på dagen. Sen hänger vi tillsammans med andra, badar i pool, spelar golf (inte jag), tränar, käkar god mat, yogar, går på massage, åker till beachen osv. Härliga dagar helt enkelt.

Har du en dröm? Skriv ner, prata om den och låt den bli verklighet.